Nicole Den Dulk en Demi Vermeulen aan de leiding in Doha

Dit weekend worden er in Al Shaqab in Doha verschillende wedstrijden verreden. Zo komen ook de para ruiters hier van start.

Hierbij was er direct een fantastisch resultaat voor Nicole den Dulk, die samen met haar 9-jarige Fidertanz nakomeling Faust de overwinning wist binnen te halen in deze individuele Grade IB proef. Met een score van 73.506% bleef ze voor op de Oostenrijker Pepo Puch die met zijn Fontainenoir (v. Florencio 1) naar de tweede plaats reed met een score van 73.391%. De Franse Céline Gerny reed naar een derde plaats met Flint in 66.494%.

 

In de Grade II landenproef individueel was er ook een mooie Nederlandse overwinning. Hier was het Demi Vermeulen die met haar Burberry (v. Lord Loxley) naar de overwinning reed met een score van 73.905%. Met deze score bleef ze ruimschoots voor op de Deense Caroline Cecillie Nielsen die met haar Leon (v. Lord Swiss) op de tweede plaats eindigde met een score van 70.810%. Ook Rixt van der Horst zette hier een goed resultaat neer door derde te worden met haar zwarte merrie Caraat. Zij reden naar een score van 68.524%.

In deze rubriek was de vierde plaats voor de Duitse amazone Angelika Trabert met First Lady Melody en vinden we Annemarieke Roling - Nobel op de vijfde plaats samen met haar Ricochet (65.286%).

 

Klik hier voor alle resultaten