Winston van Stephanie Kooijman naar nieuwe eigenaar

Winston van Stephanie Kooijman naar nieuwe eigenaar
Dressuuramazone Stephanie Kooijman zal afscheid moeten nemen van haar topper Winston. De 13-jarige ruin van 00 Seven zal worden verkocht.

Op haar Facebook vermeldt de amazone het volgende: "Een van de moeilijkste beslissingen moeten nemen om mijn prins Winston te verkopen. Het is geen willen, maar ik moet wel om verder te kunnen en schoon schip te gaan maken. Helaas is er te veel gebeurt en moet ik voor de sport en mezelf kiezen! Lieve Winston je bent en blijft mijn topper je hebt al mijn dromen waar gemaakt. Ik ga je verschrikkelijk missen maar gelukkig krijg je een super plek met super lieve mensen om je heen. Winston bedankt voor alles! Ik wil nog een keer al mijn sponsors bedanken voor het vertrouwen en het geloof in ons".

De 18-jarige amazone maakt deel uit van het Rabo Talententeam. Samen met Winston behaalde ze in 2010 een zilveren teammedaille op haar eerste EK. In zowel 2012 als 2013 behaalde het tweetal de titel van Nederlands Kampioen bij de Young Riders. Ook in 2014 was er zilver voor dit tweetal in de Rotterdam Cup Finale. Dit jaar behaalde ze nog winst op het KNHS Kampioenschap U25 met de ruin.