Rietje Chacco Blue met 36.500 euro duurste lot Ekestrian Online Auction

Rietje Chacco Blue met 36.500 euro duurste lot Ekestrian Online Auction

Afgelopen dagen liep de online Ekestrian Auction voor zowel showjumping als dressuur. Gisteravond was het alvast niet een veulen of embryo maar een rietje dat het meeste geld opbracht. De nieuwe eigenaar kocht een rietje van Chacco Blue voor 36.500 euro.

Het rietje van Chacco Blue was een groot verschil met het tweede duurste rietje, dat van Balou du Reventon (Cornet Obolensky). Dat rietje bracht 9400 euro op.

Een merrieveulen van Baloubet du Rouet uit de Locato-dochter Minne I werd afgeslagen voor 33.000 euro, meteen het tweede meeste geld.

Het  derde meeste geld (algemeen) werd betaald voor een embryo van Cornet Obolensky uit Jur Vrieling's 1.60m paard, Sissi van Schuttershof.

Het embryo bracht 24.500 euro op. Voor drie embryo’s werd 18.000 euro neergelegd. Ze zijn een al geïmplanteerd vrouwelijk embryo van Numero Uno uit Hera van ’t Roosakker ( Wandor van de Mispelaere). Een embryo van Untouchable 27 uit Dream Fée des Hazalles (Nabab de Reve), en een volle broer of zus van het Grand Prix-paard Ilex VP (Diamant de Sémilly).