Zilver voor Leopold Van Asten in Azelhof

Zilver voor Leopold Van Asten in Azelhof

In Lier zijn er twee meer proeven afgelopen, een CSI2* en een CSI1*. 

In de CSI 2* 1m35 twee fasen was het Ibrahim Hani Bisharat die de overwinning nam met een een snelle barrage van 32.03 seconden op de rug van Caramia 25 (v. Chacco-blue). Gevolgd door Leopold Van Asten voor Nederland met onder het zadel VDL Groep Elegant Hero Z (v. Echo van't Spieveld) in 34.46 seconden. Top drie werd vervolledigd door de Belgische Axel Vandoorne die in de ring kwam met Eastender Z (v. Emerald Van't Ruytershof) in 36.21 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Maxime Hazebroek met Biago B (v. Diarado) met 5 strafpunten in 42.67 seconden seconden en Maxime Harmegnies met Chippo Z (v. Chippendale Z) met 5 strafpunten in 43.39 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.

Steeve Meurisse nam de overwinning vandaag in de CSI1* 1m10 in het Azelhof. Hij deed dit met Happy Boy de Gelivaux in een tijd van 70.40 seconden. Amy Kleman volgde hem in een tijd van 77.98 seconden met onder het zadel Fabima C (v. Catoki). Op de derde plaats kwam Nathalie Willems te staan met Olala MVe HC (v. Bisquet Balou Vd) die de tijd stopte in 78.06 seconden. 

De top vijf werd aangevuld door Frederic Vernaet met Olimpic van de Sterhoeve met een tijdsfout in 84.76 seconden en Jessy Fraiture met Isomnia was de snelste met 4 strafpunten. 

Klik hier voor alle resultaten.