Maikel van der Vleuten en Lisa Nooren moeten Bruynseels voor zich dulden in Lier

Maikel van der Vleuten en Lisa Nooren moeten Bruynseels voor zich dulden in Lier

De dag in Lier is afgelopen en de overwinning in de CSI2* 1m45 ging naar Niels Bruynseels. 

De Belgische ruiter kwam in de ring met Kopernic Van Orti (v. Diamant De Semilly) en stopte de klok van de barrage in 38.10 seconden. Gevolgd Maikel Van Der Vleuten die de tijd stopte in 38.39 seconden met Dana Blue (v. Mr. Blue). De top drie werd vervolledigd Lisa Nooren die op de rug van Dienellie (v. Berlin) die de tijd stopte in 39.27 seconden. 

Op de vierde plaats kwam de Italiaanse Gampiaro Garofalo die in de arena kwam op Verde Z (v. Verdi Tn) in 39.42 seconden. Gevolgd door Leopold Van Asten met VDL Groep Hutch (v. Numero Uno) die afklokte in 39.92 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de CSI1* 1m20 was de overwinning voor Frankrijk, Julie Brault kwam in de ring met Vermeille Hogue (v. Diamant De Semilly) in een tijd van 67.20 seconden. Conny Fraiture reed live 4 rond in 67.67 seconden en Fraiture Jessy met A Comander Bond (v. Burggraaf Nv) in 67.95 seconden op drie. 

De top vijf werd vervolledigd door Tabitha Dean met Sfs Artic Chill in 70.15 seconden en Alexy Callewaert met Copperfield (v. Caramsin) in 71.73 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.