Van de Mheen en Lemmen verdedigen Nederlandse eer in 1m30 Valencia

Van de Mheen en Lemmen verdedigen Nederlandse eer in 1m30 Valencia

In Valencia werd de dag net afgesloten met de rankingrubriek van de CSI2* competitie. In deze 1m40 rubriek traden 58 deelnemers aan, van die 58 konden er toen een foutloze basisomloop springen. Een barrage met tien moest dus uitsluitsel bieden.

De winst ging naar Konstantin Zolin. Met Valmy de Seraincourt (v. Eurocommerce Berlin) onder het zadel, kon hij de nul behouden en finishte hij in 43,76 seconden. Linda Portychova en Le Mirage 16 (v. Lordanos) volgden op de tweede plaats. Dit na een foutloze ronde in 44,40 seconden. James Smith (Twix de la Roque) vervolledigde de top drie.

CSI1* 1m30

Eerder vandaag sprongen Patrick Lemmen en Rowen van de Mheen ook al naar een klassering in het 1m30. Beide Nederlanders sprongen naar een top vijf klassering. Het podium was volledig weggelegd voor Frankrijk en Spanje. De winst ging naar Theo Chulia Leduc. Hij rekende op Petit Chateau (v. Dady Cool) om in 25,42 seconden een foutloze tweede fase te springen. Hiermee bleef hij de Franse amazone Clotilde Stringini voor die met de KWPN-er Fire BB (v. Nabab de Reve) op de tweede plaats eindigde. Zij konden alle balken in de lepels laten en klokten af in 25,65 seconden. Juan Riva Francos (Cadum de Champloue) vervolledigden de top drie.

Patrick Lemmen (Luigi UB) en Rowen van de Mheen (Hoznayo) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten