Valencia: Fransman Thibault Lacrevaz pakt de titel in de Longines Ranking proef

Valencia: Fransman Thibault Lacrevaz pakt de titel in de Longines Ranking proef

De top vijf van het 1.45m werd gedomineerd door Frankrijk, met drie combinaties in de top vijf. Thibault Lacrevaz stond op één, Valentin Marcotte op twee en Edouard Mathe op vier. 

Lacrevaz kon voor de overwinning rekenen op Calinka de Boyer (v. L'Arc de Triomphe Bois Margot). Zij zetten een tijd neer van 26,13 seconden. Marcotte's Chippo Z (v. Chippendale Z) was een halve seconde trager. Het brons is voor Kristaps Neretnieks met Valour (v. Verdi) en 27,13 seconden. Edouard Mathe en Castor de La Roque worden vierde, de Pool Adam Grzegorzewski en zijn Issem vervolledigen de top vijf.

Bij de 5-jarigen was de winst voor Caroline Rosant en Galant de Riverland (v. Montender). Met 29,07 seconden was ze de Senegalees Paco Mamadou Diouf en Robin Muhr uit Israël te snel af. Mamadou Diouf bleef met zijn Karrera de Lagnival Z (v. Kannan) foutloos in 29,28 seconden. Muhr deed er met Crocodile Rock (v. Cornet Obolensky) een seconde langer over. Benny Naessens en Emotion Van 'T Lozerhof (v. Emerald Van 'T Ruytershof) en Marion Skalli en Greenwich d'Urville vervolledigen de top vijf.

Klik hier voor de resultaten.