Vilamoura: Johnny Pals derde en Leon Thijssen vijfde in de 1.45m hoofdrubriek

Vilamoura: Johnny Pals derde en Leon Thijssen vijfde in de 1.45m hoofdrubriek

Landgenoten Johnny Pals en Leon Thijssen hebben in Vilamoura zonet sterk gepresteerd, met beide een top vijf klassering in het 1.45m.

Winst was er voor Finja Bormann uit Duitsland. Ze wist met Clippo 3 (v. Casall) een nulronde neer te zetten in 33,72 seconden. Het zilver was voor Titouan Schumacher en Atome Z. De nakomeling van Amadeus Z des Brimbelles sprong foutloos in 33,94 seconden. Johnny Pals en Fernando (v. For Pleasure) werden dus derde met 34,13 seconden. Laura Renwick en Dublin V waren net één honderdste van een seconde trager dan Pals en werden vierde. Leon Thijssen werd met Faithless Mvdl (v. Ukato) vijfde.

In het 1.35m was het vooral Portugal dat sterk presteerde met maar liefst vijf combinaties in de top tien. António Matos Almeida won de proef met Canada Z en 25,46 seconden. Chloe Aston werd tweede met Jordan Girl Z (v. Haarlem). Francisco Rocha en Max Routledge delen de derde plaats. Rocha's C Berriz Z en Routledge's Trooper B sprongen beide foutloos in 26,30 seconden. Tenslotte neemt winnaar Almeida ook de vijfde plaats voor zijn rekening met Ganturana (v. Canturano).


Klik hier voor de resultaten.