Bart Bles grijpt zilver in CSI4* competitie Valkenswaard. Pender wint!

Bart Bles grijpt zilver in CSI4* competitie Valkenswaard. Pender wint!

In Valkenswaard gaan de CSI4* ruiters zo meteen van start maar in afwachting daarvan werd er nog even op CSI2* en CSI1* niveau gereden. In het 1m45 reed Marlon Modolo Zanotelli naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Catalina (v. Chacco-Blue) een foutloze ronde springen in 59,70 seconden. 

Michael Pender was met Hhs Lou (v. Luidam) goed voor de tweede plaats. Deze combinatie liet het hout onaangeroerd en klokte af in 60,15 seconden. Eduardo Menezes en H5 Chacco's Charlie Ps (v. Chacco Blue) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,79 seconden. 

Leopold van Asten (VDL Groep Nino du Roton) en Sanne Thijssen (I'm Here) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m25

Piet Raijmakers Jr blijft zijn goede vorm ook doorzetten. Hij won in het zadel van I"m Specialized Z (v. I'm Special de Muze). Hij bleef hiermee Boris Kapp (Pauline F) en Isabel Coxe (Off White) voor. Joy Lammers kon zich met Amazing Z (v. Alano) op de vijfde plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten

CSI4* 1m45

In het 1m45 reed Michael Pender naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Hhs Fast Forward (v. Fortunus) een foutloze ronde springen in 30,51 seconden. Bart Bles volgde met Gin D (v. Clinton I) op de tweede plaats. Zij noteerden eveneens een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 32,03 seconden. Abdel Said maakte de top drie compleet. Hij rekende op Casalor (v. Casall) om in 32,74 seconden een foutloze ronde te springen. 

Jens Baackmann (MTM Come NO) en Marcus Ehning (Priam du Roset) vervolledigden de top vijf na foutloze rondes in respectievelijk 32,83 en 38,87 seconden. 

Klik hier voor de resultaten