Siebe Leemans springt net naast de overwinning bij ponies Valkenswaard

Siebe Leemans springt net naast de overwinning bij ponies Valkenswaard

In Valkenswaard zijn de drie pony rubrieken zonet gereden, hier was het een Deense overwinning in de 1m25/30, Een Belgische overwinning in de 1m15/20 en een Duitse overwinning in de 1m10 proef. 

De 1m25/30 tegen de tijd werd gewonnen door de Deense Leonora Sandberg Nielsen, deze amazone reed met haar pony Mhs Kilkenny All Star (v. Olympic Lux) de snelste ronde in 56.74 seconden. Gevolgd werd ze door de Nederlandse Siebe Leemans op de rug van Noriego Vd Riloo (v. For Pleasure) in 57.35 seconden. Derde plaats was voor Claudia Moore met Elando van de Roshoeve (v. Rebus G), deze twee gingen door de finish in 57.51 seconden. 

Plaats vier was voor een andere Britse amazone, Megan Li met Harry in 58.00 seconden. De Belgische Vic De Plecker kwam op de vijfde plaats terecht met Orchid's Anucia (v. kanshebber) in 58.75 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de 1m15/20 was het een Belgische overwinning met Jef Peeters, hij reed Qatar Optimus (v. Orchid's Romario) over de finish in 52.05 seconden. Gevolgd door Rania Dindane met Pablo in 53.11 seconden. De derde plaats was voor de Deense Carla Sandberg Nielsen op de rug van Tricky Choice du Pena (v. Quick Star) in 53.76 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Nederland, Renske van Middendorp met Funky (v. Calvino Z) in 57.51 seconden en Thomas Driessen met Power of Love in 57.63 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.  

Pony 1m10

1. Amy Helfrich - Fiorello

2. Emily van Seumeren - Kyro Stayerhof's Benjamin 

3. Roos Wevers - Top Dominique (v. Don Diablo) 

4. Ava Eden van Grunsven - Special Lady 

5. Wesley Ter Harmsel - Eagle BB

Klik hier voor alle resultaten.