John Steeghs is de snelste in Sentower Park

John Steeghs is de snelste in Sentower Park

In Sentower Park ging de dag verder met CSI2* proeven, de 1m35 werd gewonnen door John Steeghs. Bij de 1m40 was het opnieuw een overwinning voor Wilm Vermeir. 

Wilm Vermeir wist opnieuw een dubbele foutloze ronde te rijden het snelst met Gentiane de La Pomme (v. Shindler de Muze). Deze keer wist het duo de tijd te stoppen op 30.65 seconden. Gevolgd werd hij door Gerrit Nieberg, deze Duitser kwam in de ring met Baynounah Fbh (v. Numero Uno) en ging over de eindmeet in 30.73 seconden. Net iets trager met een tijd van 30.76 seconden kwam Johnny Pals op de rug van A Lee Spring Power (v. Argentinus). 

De vierde plaats was voor Gregory Cottard met Allegra de Reux (v. Corofino*Gfe) in 30.78 seconden. Wilm Vermeir kwam terug op een op de vijfde plaats met Hotshot (v. Carembar de Muze) in 31.39 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de 1m35 was het de overwinning voor John Steeghs op de rug van Monthy Vd Withoeve (v. Enrico Vd Withoeve), deze combinatie klokte af in 80.92 seconden. Gevolgd door André Americo De Miranda met Gemke, deze Braziliaanse combinatie had twee tijdsfouten wat goed was voor de tweede plaats. De top drie werd vervolledigd door de Belgische Jerome Schmidt die in de ring kwam met Elektra Van Schuttershof (v. Kashmir Van Schuttershof), deze twee waren de snelste combinatie met vier strafpunten in 69.30 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.