Siebe Leemans rijdt naar 1.40m-brons van het Azelhof

Siebe Leemans rijdt naar 1.40m-brons van het Azelhof

In de CSI2* 1.40m in het Azelhof wist Siebe Leemans met Karamella (Plot Blue) de derde plaats op zijn naam te schrijven. Leemans plaatste zich ook in de 1.35m rubriek in de prijzen.

Siebe Leemans kon in deze twee fasen proef op 37.47 seconden naar de derde plaats rijden. Dat deed hij met Karamella, een KWPN-merrie van Plot Blue, gefokt door J.A.C. Donkers. Hij moest De Fin Jone Illi met de KWPN-merrie Eolita L (Verdi TN, fokker: De Lange) voorlaten, die op 37.29 seconden naar de tweede plaats reed. Het goud van de proef was voor de Belg Pieter Kenis. Hij deed het met Obeisse de Regor (Quidam de Revel II) op 35.78 seconden. 


Ook Kevin Jochems reed een mooi resultaat. Met Looks Good de Liebri Z (Lector van den Bisschop) reed hij naar de achtste plaats. Johan Steeghs volgde zijn landgenoot op. Hij reed met Gomez (Eldorado vd Zeshoek) naar de negende plaats. 


Joost Martens sterkhouder in de 1.35m rubriek


In de 1.35m CSI2* rubriek zette Jeroen DE Winter zijn sterke vorm verder. Eerder deze week won hij al en plaatste zich tweede met Gretel S (Corland). In het zadel van zijn merrie won hij ook de 1.35m CSI2* rubriek voor Joost Martens en Kiev (Extase). De top drie van deze CSI2* proef werd afgewerkt door Lea Hüsler en BWP-merrie, Muzette (Emerald).


Bart Clarys volgde met Oxygene du Marais DD (Kannan) voor Siebe Leemans en Gem vd Riloo Z (Gemini CI XX)




Bekijk hier de resultaten