Mooie resultaten voor Johan Bergs in Riesenbeck

Mooie resultaten voor Johan Bergs in Riesenbeck

Johan Bergs kon met Kahlua Ducaet (Arko III) naar het zilver van de CSI1* 1.35m in Riesenbeck rijden. Ook in de voorgaande 1.25m proef wist hij een mooi resultaat te behalen.

In het zadel van Kahlua Ducaet reed Johan Bergs op een tijd van 27.33 seconden door de chrono. Deze BWP-merrie is een nakomeling van Arko III en is gefokt door Stoeterij Ducaet. 

Het duo moest de winst aan Niklas Schipler en merrie Upside (Uriko) overlaten. Zij konden het aan een tijd van 25.55 seconden rijden. Het brons van de proef ging naar de Deense Kamilla Ladefoged Rasmussen met Galaxy Ask (Gipsy d'Ask).

In de CSI1* 1.25m kon Johan Bergs met Lusandra Ts (Cornet Obolensky) naar de zesde plaats rijden

Johan Bergs kon in deze twee fasen proef op een tijd van 29.94 seconden naar de zesde plaats rijden. Dat deed hij met de achtjarige KWPN-merrie Lusandra Ts, een nakomeling van Cornet Obolensky en gefokt door Ter Schure.

De eerste plaats in deze proef was voor de Hongaarse Anna Jazmin Nyiri met Aren Bee (Hip Hop), op een tijd van 27.70 seconden. De Duitse Alexandra Tebbe volgde haar met Skala ST (Stakkato). En de derde plaats was voor de Ier Ciaran Nallon met Caracho 28 (Chaman).

Hessel Hoekstra landt met Max Van De Marijenhoeve vijfdes in CSIYH1* 1.25m/1.30m

In deze proef voor zes- en zevenjarige paarden kon Hessel Hoekstra met zijn Hermantico-hengst naar de vijfde plaats rijden. Het duo wist dubbel foutloos op een tijd van 30.09 seconden door de chrono te rijden. 

De eerste plaats in deze proef was voor de Ier Ciaran Nallon met Commiltano E (Comme Il Faut) op 27.98 seconden. Op de tweede plaats landde de Duitse Katrin Eckermann met Viva Fly NRW (Vivant van de Heffink, en het brons was voor de Deense Kamilla Ladefoged Rasmussen met Rassall Van 'T Zorgvliet (Casall).


Bekijk hier de resultaten