Sentower: Patrick Lemmen en Loewie Joppen in top tien 1.45m hoofdrubriek

Sentower: Patrick Lemmen en Loewie Joppen in top tien 1.45m hoofdrubriek

In het Sentower Park loopt dag één van de competitie stilaan op z'n eind. Patrick Lemmen en Loewie Joppen lieten van zich horen in de CSI2* 1.45m hoofdrubriek van de dag! 

Het volledige podium in de 1.45m Prijs Ashford Farm werd bezet door Ierland. Jenny Rankin was haar twee landgenoten, Shane O'Meara en Betram Allen, te snel af met Flower (Bon Ami) en een tijd van 55,56 seconden. O'Meara kon voor de tweede plaats rekenen op Harvard (Bustique) die foutloos bleef in 59,81 seconden. Allen sprong met Classified (Je T'Aime) in 60,47 seconden naar de derde plaats. 

Jordanië stond met Ibrahim Hani Bisharat en Astuce du Cellier LA (Ogano Sitte) op een vierde plaats, voor Nico Baerts die met Mowgli du Sasiana (Emerald) vijfde eindigde.

Patrick Lemmen kon voor de zesde plaats rekenen op Full Option Van'T Zand (Flamingo K), Loewie Joppen en Havel vd Wolfsakker Z (Hos d'O) eindigden achtste. 

Bij de 7/8-jarige paarden was de overwinning wederom voor een Ier. Shane O'Meara en Iris (Starpower) zetten in de tweede fase een tijd neer van 27,47 seconden en wonnen zo de proef. Kerstin Deakin en Qlicious (Cornettino Ask) waren met 27,92 seconden slechts een halve seconde trager en eindigde zo tweede. Bertram Allen en Calculatus (Cachassini) namen in 28,37 seconden het brons mee naar huis. 

Loewie Joppen was in deze proef de hoogst genoteerde Nederlander met Osiris FZ (Dallas) op de tiende plaats. 

Tenslotte eindigde Joppen nog op een negende plaats in de rubriek voor 6-jarige paarden. Dit keer met Pallieter Vd N.Ranch. 


Klik hier voor alle resultaten.