Schellekens laat het Wilhelmus weerklinken in Opglabbeek

Schellekens laat het Wilhelmus weerklinken in Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet het 1m45 hoofdnummer van de dag gesprongen. 57 Deelnemers traden aan in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Andrzej Oplatek en Odile du Soufflet (v. Ogano Sitte) sprongen naar de overwinning. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 64,72 seconden.

Petronella Andersson en Nithard van de Peerdenhoeve (v. Zirocco Blue VDL) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 65,12 seconden. Kevin Jochems en Balou Z(v. Balou du Rouet) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,48 seconden. 

Denis Niels (DSP Cashmoaker) en Charlotte Bettendorf (Dispo Cece) vervolledigden de top vijf. 

1m35 CSI2*

In het 1m35 van de CSI2* competitie was er een Nederlandse overwinning. Tom Schellekens rekende op Isabel (v. Captain Cooper) om in 28,93 seconden foutloos naar de finish te springen. Felipe Amaral en Navajo van de Padenborre (v. Etoile van't Oudbos) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 29,29 seconden. Jan Geysen en COr vd Driehoeven Z (v; Calvaro Z) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,20 seconden.

Anna Julia Kontio (Coldencoast Diamant) en Silvia Bazzani (Jack Daniels van het Eetzeveld) vervolledigden de top vijf. 

Ook in de Grand Prix van de CSI1* competitie zorgde Schellekens voor de beste Nederlandse prestatie. Hij reed Infinity (v. Tangelo vd Zuuthoeve) naar de achtste plaats. 

Klik hier voor alle resultaten