Priem, Bijl en Biessen houden Nederlandse eer hoog in Sentower Park

Priem, Bijl en Biessen houden Nederlandse eer hoog in Sentower Park

In Sentower Park wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen. Zonet werd een rubriek voor 5- en 6-jarige paarden beëindigd en de winst bleef in Belgische handen. Marie Foulon reed Pickup de Rase (v. Jingo Di Dieu) al voor de derde dag op rij naar de overwinning. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 26,51 seconden. 

Tim Prouvé nam de tweede plaats mee naar huis. Hij rekende op Papillon HR om in 28,70 seconden een foutloze ronde te springen. Jake Aston en Candy Crush Z (v. Centurio 22) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 29,66 seconden.

Rodrigo Giesteira Almeida (Kandiama Dmh) en Mart-Sander Aarma (Adante) vervolledigden de top vijf.

Larissa Bijl eindigde in deze rubriek als beste Nederlandse op de twaalfde plaats. Zij kon met Kadiva (v. Marius Claudius) een foutloze ronde springen in 34,81 seconden. 

Klik hier voor de resultaten

1m20

Ook in het 1m20 ging de overwinning naar Marie Foulon. Dit keer rekende ze op Happy Time (v. Hh Dark de La Hart) om in 27,20 seconden een foutloze ronde te springen. Eva Jennen en Forlando (v. For Pleasure) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 28,10 seconden. Valentine Auguin nam met Enjoy de Malotithe (v. Numero Uno) de derde plaats mee naar huis.

Yfke Priem (Zafarano vh Gehucht Z) en Chris Sorensen (Faithful Sun) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Ivo Biessen (Sedna vd Hunters) kon zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten