Patrick van der Schans springt naar klassering op Spaanse bodem

Patrick van der Schans springt naar klassering op Spaanse bodem

In Oliva zijn alle rubrieken van de dag gesprongen en de Belgen deden het in de overige wedstrijden nog erg goed. In het 1m35 van de Bronze competitie ging de winst naar Fabienne Daigneux-Lange. Zij rekende op Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint-Aubert) om in 64,03 seconden een foutloze ronde te springen. 

Abdurakhmon Abdullaev eindigde zowel op de tweede (Tako Dilait) en derde (Quintair) plaats. Ze konden de nul behouden en finishten in respectievelijk 65,41 en 66,75 seconden. 

Laura Rayjasse (Venus de l'Eyre) en Joanne Mcglory (Triomphe) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m25 Silver

Kyujin Lee en Olivia La Sweet (v. Oklund) sprongen naar de overwinning in het 1m25. Zij konden de nul behouden en finishten in 31,59 seconden. Marcelino Berretta Salcedo en Jamaico van de Hazahoeve eindigden op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 32,40 seconden. Benedikte Serigstad Endresen en d'Inextasi des Lines (v. Kannan) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,40 seconden. 

Bronislav Cudyba (Claron) en Patrick van der Schans (Jager) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

Klik hier voor alle resultaten