Pals is iedereen te snel af in Youngster Finale Sentower Park

Pals is iedereen te snel af in Youngster Finale Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de finale voor 7- en 8-jarige paarden gesprongen. Negen combinaties sprongen een foutloze basisronde en kwamen terug voor de barrage. In die barrage gaf Johnny Pals iedereen het nakijken. Hij reed Happy Linda (v. Eldorado vd Zeshoek) naar de finish in 38,11 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. 

Jean Charles Grandmontagne en Mister d'Eclipse, een Diamant de Semilly zoon, sprongen naar de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 38,81 seconden. Zoe Potter en Wings Z (v. Eurocommerci Washington) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 39,32 seconden. 

De beste Belg was Wilm Vermeir. Met N-Joy van't Hellewater (v. Elvis ter Putte) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 40,28 seconden. Oliver Lemmer en Herrera (v. Gugh Grant de Muze) vervolledigden de top vijf.

CSI1* 1m20

In het 1m20 van de CSI1* competitie reed Theresa Kamps naar de overwinning. Zij reed een foutloze ronde in het zadel van Bamata Z (v. Big Star Jr KZ) en finishten in 45,97 seconden. Lonneke Mulder nam met Caressini (v. Cardento) de tweede plaats voor haar rekening. Zij sprongen een nulronde in 47,82 seconden. Frank Schuttert en Joint Venture vervolledigden het podium.

Voor Mathieu Godart (Echo de l'Argiliere) en Vincent Bartin (Derby Landais) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten