Scott Brash voert vijfsterren top vijf aan in CSI2* Hubside

In Hubside werd zonet een 1m40 rubriek van de CSI2* competitie gesprongen maar de uitslag van deze rubriek zou zo de uitslag van een CSI5* Grand Prix kunnen zijn. De winst was voor Scott Brash. Hij reed Hello Zachary (f. Elvis Ter Putte) foutloos doorheen de barrage en klokte af in 32,27 seconden.

Hiermee bleef hij de snelle Italiaanse ruiter Emanuele Gaudiano voor die met Nikolaij de Music (v. Kannan) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Zij konden de nul behouden en finishten in 32,32 seconden. Edward Levy en S&L Motown (v. Casall) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,41 seconden.

Henrik Von Eckermann (Carlotte 276) en Roger Yves Bost (Castleforbes Violette) vervolledigden de top vijf.