Opnieuw goud voor Kim Emmen en Lady Angeles

Opnieuw goud voor Kim Emmen en Lady Angeles

In SentowerPark werd zonet een CSI2* in twee fasen op een hoogte van 1m35 afgelopen. Hier konden de Belgen op een overwinning rekenen dankzij Wilm Vermeir hij wist het snelst rond de barrage te gaan. 

Hij reed zijn Gentiane de La Pomme (v. Shindler de Muze) rond de barrage foutloos in 25.26 seconden. Op de hielen gezeten door de Italiaanse Luca Coata die kwam in de ring met California Del Rilate (v. Sandro Boy) en zette de tijd stop in 25.90 seconden. Op drie eindigde de Britse Elizabeth Baker met Birdy du Thot in 26.13 seconden. 

Top vijf werd vervolledigd door de Nederlandse John Steeghs met onder het zadel Monthy Vd Withoeve (v. Enrico Vd Withoeve) in 26.24 seconden en de Franse Julie Brault met Prado de Gravelotte (v. Escuro (de) Hann) in 26.61 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Bij de zesjarige paarden was het Kim Emmen die goud nam, ze bereed haar Lady Angeles (v. Los Angeles) en wist de klok te stoppen op 32.98 seconden. Gevolgd door Elena Hietanen uit Finland met Apollo van de kattevennen Z (v. Aktion Pur Z) in 35.16 seconden. De Belgische ruiter Brecht Goossens reed Oechie K (v. I'm Special de Muze) rond in 35.28 seconden wat goed was voor een derde plaats. 

Gevolgd door mart-Sander Aarma met Jarich (v. Starpower) in 35.86 seconden en Axel Vandoorne met Twiggy Blue Z (v. Tornesch) in 36.28 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.