Nieuwe podiumplek voor Doron Kuipers in Sentower Park

Nieuwe podiumplek voor Doron Kuipers in Sentower Park

In het Sentower Park in Oudsbergen werden er deze ochtend al twee rubrieken afgewerkt. Het ging om een 1m20 rubriek en een rubriek die voorbehouden was aan 7- en 8-jarige paarden. 

7- en 8-jarigen

In de rubriek voor 7- en 8-jarige paarden ging de Ier Ian Fives met de overwinning aan de haal. Hij reed Horinde (v. Diamont) naar de finish in 66,13 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Wilm Vermeir en Enola Gay of Two Notes Z eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 66,20 seconden. Equteam amazone Audrey De Bock en Miu Miu van Overis (v. Inshallah de Muze) stapten op de derde plaats op het podium.

Jan Claeys (Diarzde des Fribois) en Valentijn de Bock (Ho-Chi) vervolledigden de top vijf. 

1m20

In het 1m20 kroonde Laura Saelens zich tot winnares. Ze reed A Quibelle RR (v. Quidam) foutloos naar de finish in 56,88 seconden in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Johny Stevens en Evico (v. Cicero Z) eindigden op de tweede plaats. Voor Doron Kuipers en Helvetia Moeders W (v. Tangelo vd Zuuthoeve) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 58,62 seconden. 

Carlos Eduardo Mota Ribas (Heartbeat Vdw) en Marc Bastiaens (Lupicor) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten