Kruizinga en Kuipers verdedigen Nederlandse driekleur in Sentower Park

Kruizinga en Kuipers verdedigen Nederlandse driekleur in Sentower Park

In Sentower Park wordt er nog steeds druk op twee pistes gesprongen. Zonet zijn het 1m35 en de rubriek voor 5-jarige paarden afgelopen. 

1m35

In het 1m35 ging Niels Fockaert met de overwinning aan de haal. Hij sprong een foutloze ronde in 63,28 seconden in het zadel van Mambo Van De Kouthoeve (v. Darco). Hij was hiermee de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd verreden werd. Mathieu Bourdeauhui nam met Katio De Muze de tweede plaats voor zijn rekening. Zij konden eveneens de nul op het scorebord houden en finishten in 63,86 seconden. Doron Kuipers en Gabri (v. Voltaire) sprongen naar de derde plek op het podium. Zij wisten de nul te behouden en kwamen na 65,44 seconden over de finish.

Lysanne Kruizinga (Erunella D) en Pascale Lombard (Spartacus) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden was P-Quilano (v. Quint van het Maarlo) de beste. Met zijn ruiter Johnny Stevens in het zadel, sprong de BWP-er foutloos rond in 63,43 seconden. Georges Trulemans en Ceralou GT Z (v. Cicero Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul op de teller houden en finishten in 63,96 seconden. Robber Lenaerts en Pavani van het Molenhof (v. Catoki) vervolledigden het podium.

Voor Jake Aston (Candy Crush Z) en Alexander Davis (Kordebalou) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten