Nederlandse ruiters blijven imponeren in Sentower Park

Nederlandse ruiters blijven imponeren in Sentower Park

In Sentower Park is Rik Nauta er deze ochtend in geslaagd om zichzelf een mooi verjaardagscadeau te geven: hij reed immers naar de eerste plaats in het 1m10. 

Hij rekende hiervoor op Titan d'Hoyo (v. Kannan). Het duo klokte af in 27,09 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Voor Daphné Brouwers was er een tweede plaats. Zij hield eveneens de nul op de teller en finishte in 27,75 seconden. Stan Schillemans nam met King Arthur de derde trede op het podium in. De 9-jarige Castello VDB Z ruin kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 29,93 seconden. 

Pien de Boer (Panamera 10) en Louis Pues (Lalluccia T) vervolledigden de top vijf.

1m10 pony's

Ook het 1m10 voor pony's werd deze ochtend alvast verreden. Juna Jane De Keersmaecker nam hier de overwinning mee naar huis. Ze sprong een foutloze ronde met Une Etoille (v. Wayland Red Pepper) en finishte in 26,15 seconden. Ellen Anthonissen en Hopla vd Waterhoeve eindigden op de tweede plaats. Zij bleven van het hout en finishten in 26,52 seconden. Nikita van der Meerschen en Atchoum's Dream (v. Sioux do Godion) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 27,29 seconden. 

Jef Peeters (Qatar Optimus) en Isabelle Roepel (Breitling) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten