Michael Greeve opnieuw op hoogste podiumtrede in Youngster Tour Oliva

Michael Greeve opnieuw op hoogste podiumtrede in Youngster Tour Oliva

Gisteren deed hij het al erg goed onder de Spaanse zon en ook vandaag was Michael Greeve weer goed bij de les. Hij schreef in het zadel van Jetplane (v. Whitesnake) immers de rubriek voor 7-jarige paarden op zijn naam. Het duo legde een foutloze tweede fase af en klokte af in 30,18 seconden. 

Hiermee bleef hij de Ier Peter Moloney voor die met Pepper d'OR (v. Zinedine) op de tweede plaats eindigde. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 31,70 seconden. Jerome Rousselle en Eloize M'Aurea (v. Quel Homme de Hus) maakten de top drie compleet. Deze combinatie sprong een foutloze ronde in 34,13 seconden.

Alice Decroix Trehoust (Inalia GD) en Hendrik Jan Schuttert (Onslow) vervolledigden de top vijf. Michael Greeve nam niet enkel de overwinning mee naar huis. In het zadel van Jimmy Lee Gjb (v. Up To Date) sprong hij ook nog naar de tiende plaats.

In de Grand Prix kwalificatie van de CSI2* competitie was Hendrik-Jan Schuttert de beste Nederlander. Hij reed Good Farming HS (v. Carrera VDL) naar de achtste plaats. Voor Michael Greeve en High Big Andi K (v. Big Star Jr K Z) was er een twaalfde plek.

Klik hier voor alle resultaten