Mel Thijssen niet te verslaan in CSI3* hoofdnummer Gorla Minore

Mel Thijssen niet te verslaan in CSI3* hoofdnummer Gorla Minore

In het Italiaanse Gorla Minore wordt er dit weekend op CSI3* niveau gesprongen. Het hoofdnummer van vandaag was een 1m45 waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. De overwinning was voor Nederland: Mel Thijssen reed Cartolana 2 (v. Catapult) foutloos rond in 64,33 seconden. Met deze tijd was ze ruim de snelste. 

Julien Epaillard volgde op de tweede plaats. Hij zadelde Billabong du Roumois (v. Mylord Carthago) om in 67,08 seconden foutloos naar de finish te rijden. Voor Paul Estermann en Dover 9 (v. Diarado) was er een derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en klokten af in 68,17 seconden. 

Massimo Grossato (D Mark 2) en Daan Van Geel (Escobar) vervolledigden de top vijf.

Er waren nog heel wat andere Nederlandse top tien klasseringen. Leon Thijssen reed Famous H (v. Diarado) naar de zesde plaats, voor Jeroen Dubbeldam en Forever SFN (v. Azteca VDL) was er een achtste plaats. 

Bij de 7-jarige paarden kon Daan van Geel zich eerder vandaag ook al in de kijker rijden. Dit keer zadelde hij Just Blue (v. VDL Zirocco Blue) om in 65,97 seconden foutloos naar de finish te rijden. Ook bij de 6-jarige paarden was hij de beste Nederlander. In het zadel van Kahlua-Carmen (v. One USA) sprong hij een foutloze ronde in 64,67 seconden wat hem de tweede plaats opleverde. 

Klik hier voor alle resultaten