Michael Greeve en Alexander Vincentius scoren in Youngster finale Lier

Michael Greeve en Alexander Vincentius scoren in Youngster finale Lier

Mathias Hazebroek heeft in het Azelhof het concours op zijn grondvesten doen daveren na afloop van de Youngster rubriek. In de finale voor zeven - en achtjarige springpaarden sprong Mathias Hazebroek op eigen terrein naar de winst met Cointreau vd Wouwerse Velden Z. Voor Nederland reed Michael Greeve naar de beste ranking.

De Zangersheide-ruin is een zoon van cupido vd Hoefslag Z en komt uit de fokkerij van Mathias zijn tante, Sofie Hazebroek en zijn opa. De zoon van organisator Mike, hield als enige de chrono onder de 29 seconden. Samen met de vos verwees hij Guillaume Foutrier met Top of the Bill Z (Tangelo vd Zuuthoeve) naar de tweede plaats.

De derde trede van het podium kwam op naam van Krismar-ruiter, Mathieu Bourdead'hui en Pusha van d'Abdijhoeve (Jos van d'Abdijhoeve). Net buiten het podium kleurde de top vijf verder oranje.

Michal Greeve volgde met de BWP-ruin, Kingsten (F One Usa) op de vierde plaats terwijl Alexander Vincentius met Jezebel W (Arezzo VDL) de vijfde plaats innam. 

Volledige uitslag