Kim Emmen op podium in CSI3* 1.40 in Knokke

Kim Emmen op podium in CSI3* 1.40 in Knokke

Tijdens de CSI3* 1.40m parcours in Knokke bleven twaalf combinaties dubbel nul. Van deze twaalf was Kim Emmen de snelste Nederlandse, waarmee ze op Qi Dao NH (Douglas) een tweede plaats scoorde. In de CSIYH proef voor 7-jarige paarden mocht Kim Emmen ook nog eens goud in ontvangst nemen, in het zadel van Kandiama Dmh (Andiamo Z).

De winst in de 1.40m proef ging naar Paul Delforge. Hij reed met de Kannan merrie, Dior du Banney in 30.16 sec als snelste door de finish. Op twee volgde Kim Emmen met Qi Dao NH (Douglas). Gilles Detry mocht het podium afsluiten met Catwalk Vas Y Picobello Z.

De vierde plaats was voor Victor Bettendorf met Vol Ovent D L Roque Z (Vagabond de La Pomme), gevolgd door de winnende combinatie in de CSI3* 1.35m proef van gisteren, Elisa Strubbe en Ona Van'T Veldeken (Dieu Merci Van T&L).

Kim Emmen niet te stoppen

Ook in de proef voor 7-jarige paarden reed Kim Emmen vooraan in het klassement. Met Kandiama Dmh (Andiamo Z) sleepte ze ook vandaag een overwinning wacht. Naast haar op het podium zagen we Paul Delforge met Klaratoya Bel Z (Kigali) op twee, gevolgd door Rik Hemeryck met Pretty Girl de Lauzelle op drie.

De top vijf werd verder vervolledigd door Thibeault Philippaerts die Crystal Claire (Cristallo I) naar een vierde plaats reed, waarmee hij sneller was dan Jenny Krogsaeter op Caluna de Berlo Z (Chellsini Z). 

Uitslag CSI3* 1.40m

Uitslag CSIYH 7Y 1.35