Joyce Wolters tweede in ponyhoofdrubriek Emmers Cup

Joyce Wolters tweede in ponyhoofdrubriek Emmers Cup

In Sentower Park wordt er nog steeds druk op twee pistes gesprongen. Deze middag werden er onder andere een 1m10 en 1m20 rubriek voor pony's en een 90 cm voor paarden gesprongen.

1m20 pony's

In het 1m20 voor pony's was Seppe Wouters de sterkste. Hij reed Kristal Sparkle van Begeveld (v. Bright Sparkle) foutloos naar de finish in 30,16 seconden. Joyce Wolters nam met Karl van Orchids (v. Kanshebber) de tweede plaats voor haar rekening. De 14-jarige ruin kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 30,88 seconden. Vic De Plecker en Orchid's Anuncia (v. Kanshebber) eindigde op de derde plaats.

Voor Laure Tijskens (Navayo) en Siebe Leemans (Noriego vd Riloo) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

90 cm paarden

In de 90 cm voor paarden ging Tifanny Vansweevelt met de overwinning aan de haal. Zij reed haar 17-jarige merrie Diara (v. Vamiro) foutloos rond en klokte af in 25,94 seconden. Noa Grevinga en Kavello (v. Grand Slam) eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 27,68 seconden. Mathieu Goudezeune en Chanelle NC Z (v. Cadence van't Glut Z) waren goed voor de derde plaats.

Melissa Tedstone (Cavendish Z) en Lore Nicasi (Ivaldi van't Haantje) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten