Isabell Werth wint CDI4* én CDI3* Grand Prix van Hagen

Isabell Werth wint CDI4* én CDI3* Grand Prix van Hagen

Naast de springruiters was het ook de beurt aan de dressuurruiters om het beste van zichzelf te geven in Hagen. In de CDI4* FEI Grand Prix Special was het wederom Isabell Werth die de ereronde mocht leiden. 

In het zadel van DSP Quantaz (v. Quarterback) verzekerde Isabell Werth een totaalscore van 77,957% en liet hiermee de concurrentie achter zich. De Zweedse Juliette Ramel en Buriel K.H. (v. Osium) eindigde tweede met een eindtotaal van 76,261%. Benjamin Werndl en Famoso OLD (v. Farewell III) noteerde een score van 76,065% en vulde hiermee de top drie aan. 

Threese Nilshagen en Dante Weltino OLD (v. Danone 4) eindigde vierde en verwees hiermee Patrik Kittel met Touchdown (v. Quaterback) naar de vijfde plek. 

Ook in de CDI3* FEI Grand Prix Special was het Isabell Werth die helemaal bovenaan eindigde met Superb 2 (v. Surprice) en een vette score van 75,404%. Emma Kanerva en Mist Of Titanium OLD (v. Millennium) volgden op twee met 73,319%. Young Shik Hwang en Bluebarry Dream (v. Benetton Dream) vervolledigden het podium met een eindtotaal van 73,128%. 

Malin Wahlkamp-Nilsson en Moegelbjergs Romeo (v. Blue Hors Rush Hour) werd vierde. Frederic Wandres met Hot Hit OLD (v. Hotline) nam genoegen met een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten .