David Will kondigt de verkoop van C Vier aan

David Will kondigt de verkoop van C Vier aan
David Will maakte bekend dat de 14-jarige ruin C Vier 2 (Cardento x Concorde) verkocht is. Het duo kon dit jaar in Leipzig meerdere overwinningen op het hoogste niveau behalen én een top tien klassering in de Wereldbekerfinale in Leipzig. 

Met Will behaalde C Vier verschillende grote successen in de springsport met onder andere een zesde plaats in de Longines FEI Jumping World Cup Final in Leipzig, zilver met het Duitse team op het Longines FEI Jumping European Championships in Riesenbeck, waar ze individueel ook op de zevende plaats eindigden en in Rome won het paar vorig jaar de Rolex Grand Prix. 

David Will: "Vandaag is een zeer trieste dag in Dagobertshausen, want we nemen afscheid van C Vier, die verkocht is en ons erf heeft verlaten. Toch ben ik familie Rijkens ontzettend dankbaar dat ik 1,5 jaar de kans heb gekregen om dit fantastische paard te rijden en voor de vele overwinningen die we samen hebben mogen vieren."

"Dank ook aan het hele team voor de grote inzet en vele uren om zo goed voor C Vier te zorgen", vervolgt Will. "We wensen hem en zijn nieuwe ruiter het allerbeste voor de toekomst." 

Bron: Equnews/ IG David Will 



Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)