Henrik von Eckermann wint CSI4* 1m40 St-Lô

Henrik von Eckermann wint CSI4* 1m40 St-Lô

In St-Lô werd zonet een 1m45 rubriek met barrage gesprongen. 48 deelnemers traden aan in deze rubriek met barrage en 17 van hen konden de nul behouden in het basisparcours. Een barrage met 17 moest dus over de winnaar beslissen. 

Die winnaar werd de Zweed Henrik von Eckermann. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Glamour Girl (v. VDL Zirocco Blue) en klokte af in 35,51 seconden. Hiermee bleef hij Dominique Hendrickx voor die met Bacardi des Hauts (v. Rexar du Houssoit) op de tweede plaats eindigde. Zij konden een foutloze ronde springen en stopten de chrono na 36,12 seconden. 

De rest van de top vijf kleurde volledig Frans. Axelle Lagoubie sprong met Bemol des Champs (v. Chef Rouge*Hn) naar de derde plaats in 37 seconden rond. Maelle Martin en Ubiana d'Albain (v. Kannan) namen de vierde plaats voor haar rekening. Zij konden de nul behouden en klokten af in 37,70 seconden. Edward Levy (Starlette de la Roque) vervolledigde de top vijf.

Nicola Philippaerts eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij rekende op Karoline of Ballmore (v. Faraline V) om in 39,07 seconden naar de finish te rijden.

Klik hier voor de resultaten