Frank Schuttert wint CSI2* GP van Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet het hoogtepunt van een internationaal weekend gesprongen: de CSI2* Grand Prix. Van de 68 startende combinaties konden er zeven de nul behouden in het basisparcours. Een barrage met 7 moest dus over de winnaar beslissen.

Die winnaar werd Frank Schuttert. Hij reed naar de overwinning in de Prijs Jos Lansink Sporthorses. De stalruiter van Lansink rekende op Kinky Boy van het Gildenhof (f. Nabab de Reve) om in 37,41 seconden naar de finish te rijden. Hij liet hierbij alle balken in de lepels. De tweede plaats was voor Mohammed Bassem. Hij reed Caletto Cabana (v. San Partigiano Cassini) foutloos rond in 37,68 seconden. Wilma Hellström en Cicci Bjn (v. Ci Ci Senjor Ask) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 38,97 seconden.

Alexander Kumps (Luigi van de Kornelishoeve) en Derek Mcconell (Dothraki Warlord) vervolledigden de top vijf.