Frank Schuttert schittert met vierde plaats in finale rubriek van het Azelhof

Frank Schuttert schittert met vierde plaats in finale rubriek van het Azelhof

Een zinderende ontknoping vanavond in de barrage van het 1.40m in het Azelhof. De overwinning ging naar de Braziliaan Fransisco José Mesquita Musa en zijn Catch me Marathon (Contago) met wie hij in 33.42 seconden rondkwam.

De in Nederland wonende Zweedse amazone Erika Lickhammer - Van Helmond zadelde de KWPN merrie I. Comme Tessa VHL (Comme Il Faut 5) met wie ze de tweede plaats voor rekening nam in 33.74 seconden. Deze CSI2* finalerubriek telde tevens als klassering voor de H&H Rankings voor de Belgische ruiters. Daarin weet Andres Vereecke zijn punten bij elkaar te sprokkelen met een nette derde plaats in het zadel van de BWP hengst Kingston van Paemel (Numero Uno). Het tweetal noteerde een foutloze barrage omloop in 34.29 seconden. 

Voor Nederland is het Frank Schuttert die zijn KWPN merrie Hawaii-S (Inshallah de Muze) foutloos rondstuurde in 34.67 seconden. Zij eindigden zo op de vierde plaats. Adam Pisarik en Danilo namen de vijfde plaats voor hun rekening. 

Ook Michael Greeve weet een mooie foutloze ronde te noteren. Met de Connect nakomeling Watermill Art SFN zien we het tweetal terug op een achtste plaats. 


Resultaten