Tani Joosten en Sandra Klaessen laten visitekaartje achter in Deurne

Tani Joosten en Sandra Klaessen laten visitekaartje achter in Deurne

Op het Green Valley Estate in Deurne zien we in de 1.45m Grote Prijs vanavond winst voor Tani Joosten en haar Galdal Me (Zambesi). Het tweetal kwam met een mooie foutloze ronde over de eindmeet in een tijd van 31.60 seconden. Slechts drie van de vijfkoppige barrage wisten dubbel van het hout te blijven. 

De tweede plaats is er voor Morten Djupvik en zijn KWPN merrie Indy (Zirocco Blue) met wie hij een tijd weet te noteren van 33.66 seconden. Op drie vinden we Nikita Cheung en haar Noberlina v/d Laarse Heide (Nabab de Reve) in 35.41 seconden. 


1.35

In de Small Grand Prix eerder op de dag zien we een overwinning voor Sandra Klaessen. Zij zadelde de Landino dochter Donna Kitona L met wie ze in de barrage over de eindmeet snelde in 29.02 seconden. Ze verwees daarmee Andrej Pavloviç in het zadel van Peach ( For Pleasure) naar de tweede plaats. Het tweetal kwam rond in 29.97 seconden. Op drie vinden we vervolgens Leonie Verberne en haar Jack Sparrow. 


1.25


Sammy-Jo Smit weet met haar KWPN merrie Keronette Balia Grandia (Colestus) de concurrentie op afstand te houden in het 1.25m. Het tweetal is er met 27.16 seconden het overige deelnemersveld te snel af. Voor Yves Willems is er nog een tweede plaats met Highway (Tangelo vd Zuuthoeve) en Sandra Klaessen zien we hier terug op de derde plaats met haar Jiskefet. 



Resultaten