Duitse overwinning in LR Oliva; Uytendaal springt in de spotlight

Duitse overwinning in LR Oliva; Uytendaal springt in de spotlight

In Oliva wordt er nog steeds druk op internationaal niveau gesprongen en de LR is zonet beëindigd. 82 Deelnemers traden aan in deze rubriek waarin er in twee fases gesprongen werd. De winst ging naar de Duitser Richard Vogel. Hij reed Perry Khr (v. Perigueux) foutloos naar de finish in 30,41 seconden. 

Hiermee bleef hij de Franse Axel van Colen voor die met Veyron (v. Stakkato's Highlight) op de tweede plaats eindigde. Van Colen liet alle balken in de lepels en stopte de chrono na 31,10 seconden. Michel Hecart en Solero MS (v. Silvio I) vervolledigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 31,58 seconden. 

Bart Clarys (Geste vd Vihta) en Marie Demonte (Las Vegas vd Padenborre) volgden op de vierde en de vijfde plaats. 

1m25 SILVER

Pascal Uytdendaal kon zich klasseren in het 1m25 van de Silver competitie. Hij reed Bocca (v. Balous Bellini) foutloos naar de finish in 39,53 seconden. Dit leverde hem de zesde plaats op. Adeline Hecart en Colchique du Gibet (v. Chacco-Blue) sprongen naar de overwinning. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 33,03 seconden. Marie Demonte en Dakota du Herrin (v. Lucciano*HN) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 37,18 seconden. Kendra Claricia Brinkop en Kastelle Memo (v. Thunder vd Zuuthoeve) waren goed voor de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten