Liesje Vrolijk: "Wedstrijden tijdens Corona zijn vooral een stuk saaier omdat ik veel van m'n vrienden mis."

Liesje Vrolijk: "Wedstrijden tijdens Corona zijn vooral een stuk saaier omdat ik veel van m'n vrienden mis."

De Nederlandse amazone, Liesje Vrolijk. is. bezig aan een sterk concours in Opglabbeek. "Gelukkig, want ik heb speciaal toegewerkt naar dit concours. Dit jaar heb ik examens, dus iets minder tijd om mijn paarden. te rijden," vertelt de amazone. "Hunter werd ook een tijdje gereden door Jack Ansems," gaat ze verder. "Zo bleef hij in ritme en genoot een verdere opleiding. Sinds vorige maand is hij terug op stal."

"Verder heeft Annelies Vorsselmans me nog een aantal dingen bijgeleerd. Afgelopen weekend gaf ze me nog enkele nuttige tips."

Corona tijden

"Door Corona zijn er natuurlijk veel minder meerdaagse wedstrijden dus we trainen veel  huis. De nadruk ligt altijd op de dressuur. Alleen tijdens de training wordt er gesprongen." vertelt de amazone. "Corona zorgt er ook voor dat de internationale concoursen anders zijn. Grotere rubrieken omdat er maar zo weinig wedstrijden zijn. Ik vind het vooral een stuk saaier omdat ik veel van mijn vrienden mis tijdens de wedstrijden. Maar ik klaag niet want ik ben al echt heel blij dat we toch op wedstrijd kunnen en dat mijn school me daar ook vrij voor geeft."

F. © Fam. Vrolijk