Diks en Zwartjens meteen sterk van start in Opglabbeek

Diks en Zwartjens meteen sterk van start in Opglabbeek

In Sentower Park ging een internationaal concours vandaag van start met twee rubrieken voor jonge paarden. Bij de 6-jarige ging de overwinning naar Mart-Sander Aarma. Hij kon een foutloze ronde sprongen in het zadel van Dance Like No One Is Watching (v. Perigieux) en finishte in 30,41 seconden. 

De Duitser Sven Gero Hünicke en Mastermind RL (v. Mylord Carthago*HN) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 33,10 seconden. Seppe Wouters en Porthos Maestro Wh Z (v. Picasso Z) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 33,22 seconden. 

Aniek Diks (Zensational) en Samuel Hutton (Orelia van't Edelweishof) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen paarden reed Marek Maitala naar de overwinning in het zadel van Fidi Heywood H Z (v. Fernando H). Zij sprongen een foutloze ronde in 31,11 seconden. Marie Foulon en Pickup de Rase (v. Jingo di Dieu D'Arras) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en klokten af in 31,57 seconden. Meike Zwartjens en Twindam Z (v. Twister de la Pomme) waren op hun beurt goed voor de derde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 31,63 seconden. 

Steven Vermeir (Autreau Ns Z) en Mike van Olsten (Kornets Touch W) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten