Morssinkhof en Uytendaal scoren opnieuw op Spaanse bodem

Morssinkhof en Uytendaal scoren opnieuw op Spaanse bodem

In Oliva is de Autumn MET 2020-TOUR II deze week van start gegaan en deze ochtend werden alvast twee verschillende rubrieken gesprongen. Eentje daarvan was een 1m30 van de GOLD competitie en de winst ging hier naar Lieven Devos. 

Hij rekende op Eldorrado Mvnz om in 62,23 seconden naar de finish te rijden. Hij was hiermee net geen seconde sneller dan Loris Berrittella die met Clintnagano Z op de tweede plaats eindigde. Zij konden eveneens de nul behouden en stopten de chrono na 63,10 seconden. Niall Talbot vervolledigde de top drie. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Kobold van Schloesslihof CH (v. Karondo van Schlösslihof) en klokte af in 63,16 seconden. 

Donald Whitaker (Lolly Pop van't Akkerhof) en Loris Berrittella (Feoniki GB) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In deze rubriek kon Skye Morssinkhof zich ook klasseren. Ze rekende de op 7-jarige merrie Baloubelle 5 (v. Baloubet du Rouet) om in 73,11 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde haar de twaalfde plaats op. 

1m25 Silver

In het 1m25 van de Silver competitie kon Pascal Uytendaal zich klasseren. Zij reed Bocca (v. Balous Bellini) foutloos rond in 81,91 seconden. Dit leverde haar de achtste plaats op. 

Christina Henriksen was de winnares. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Vegas de Sainte Hermelle (v. Ogano Sitte) en finishte in 74,05 seconden. Hanne Mytilineou en Mon Ame II (v. Caretano Z) volgden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 74,22 seconden. Julien Epaillard en Cheyenne d'Auge (v. Guarana Champeix) namen de derde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten