Yves Willems laat zich gelden in het Sentower Park

Yves Willems laat zich gelden in het Sentower Park

De jeugd krijgt deze week de spotlight in het Sentower Park! Op dag één in Opglabbeek was het vooral Yves Willems die zich liet opvallen in de verschillende rubrieken maar ook Noa Fransen en Ella Wolleswinkel deelden in de eer.

Het beste resultaat behaalde Willems in de Junioren rubriek over een hoogte van 1.25m hoogte. In het zadel van de nog maar zesjarige Toulusha Key Sr Z (Toulon) sprong Willems naar de tweede plaats in deze proef. Met ongeveer anderhalve seconde verschil moest hij de Ierse Natasha Foley met Verdis Diamond (Verdi) voor zich dulden. Noa Fransen kwam op de zevende plaats met de achtjarige Valencia Cl Z (Vagabond de La Pomme). Bij de Pony's kon Noa Fransen met Pjort van de Groenheuvel de zesde plaats behalen. 

De 1.35m rubriek voor Junioren leverde dan weer de zevende plaats op voor Willems, dit keer in het zadel van de KWPN merrie Highway (Tangelo van de Zuuthoeve). Ook hier was hij de beste Nederlandse combinatie.

Bij de Children zagen we Ella Wolleswinkel op tien na een foutloze ronde in het 1.25m hoge parcours met Capone (Casado). Op twaalf volgde Sam Naus met Joel (Andiamo). 

Resultaten