Yves Willems domineert in Peelbergen!

Yves Willems domineert in Peelbergen!

Afgelopen weekend konden er alweer heel wat ruiters een foutloze ronde rijden in Peelbergen. Yves Willems wist een aantal podiumplaatsen op zijn naam te schrijven, en Jeffrey Schmitz haalt het goud van de hoofrubriek op zaterdag mee naar huis.

Zaterdag 2 maart 
1.30m-winst voor Jeffrey Schmitz
In de 1.30m kon Jeffrey Schmitz met een tijd van 28.72 seconden de eerste plaats op zijn naam schrijven. Dat deed hij met de twaalfjarige Hatrixia Van Beek, een merrie van Aganix Du Seigneur. Op de vierde plaats eindigde Niels Tacken met Klaartje C (Grand Slam). Hij reed met zijn merrie op 29.01 seconden door de eindchrono. De top tien werd nog aangevuld door Rens Spreuwenberg met Kyra (F-one USA) op de negende plaats en met Jeffrey Schmitz op de tiende plaats. Deze keer reed deed hij dat met Meuptricia Van Beek (Matisse de Maripose). 

Dubbele prijs voor Yves Willems in de 1.20m
Samen met Zangersheide-merrie La Prima Donna (Lavillon) reed Yves Willems naar het goud in de 1.20m-proef. Dat deed hij op een tijd van 30.77 seconden, een halve seconde sneller dan... zichzelf. Ook de tweede plaats kan Willems op zijn naam schrijven. Deze keer met de merrie Highway (Tangelo vd Zuuthoeve). Zijn lijstje vult hij verder aan met Zangershiede-merrie Una 707 Z (Untouchable). Met een tijd van 33.72 seconden eindigde het duo elfde. 

Brons voor Thor Kastrop in de 1.10m
Thor Kastrop kon in de 1.10m het brons mee naar huis nemen. Dat deed hij met Jerom-s, een KWPN-ruin van I'm Special De Muze. Barbara Schreuder haalde de vijfde plaats met Carlow (Carlow vd Helle). 

Zondag 3 maart
Winst voor Yves Willems in de 1.35m
Yves Willems kon alweer met het goud naar huis gaan. Deze keer deed hij dat in de 1.35m met de merrie Highway (Tangelo vd Zuuthoeve). De dag voordien haalde dit duo nog zilver in de 1.20m-rubriek. Op de vijfde plaats landt Wiljan Laarakkers met KWPN-ruin Jefferson (Nummero Uno). 

1.25m-goud voor Stella Heijligers 
In de 1.25m was het Stella Heijligers die het goud mee naar huis nam. Samen met Helena (Namelus) reed ze met een tijd van 27.34 seconden door de chrono. Het brons was in deze proef voor Wiljan Laarakkers met Chantilly Rk (Caretino). En net naast het podium landde Gabriel Coumans met Kinky Moose VLS op de vierde plaats. 

Foutloze ronde voor Petra Bouwmans in de 1.10m 
In de 1.10m kreeg Petra Bouwmans een plaats binnen de top tien. Met KWPN-merrie Lucky Touch (Kannan) eindigde ze na twee foutloze rondes op de zevende plaats. 

Bekijk hier de resultaten