Team Fuchs en Ilan Ferder slaan de handen in elkaar met dressuuramazone Simone Pearce

Team Fuchs en Ilan Ferder slaan de handen in elkaar met dressuuramazone Simone Pearce

Een opmerkelijke samenwerking komt tot stand binnen onze sport. Team Fuchs en de gerenommeerde stal van Ilan Ferder verleggen hun grenzen naar de dressuur. Samen met de Australische Simone Pearce slaan ze de handen in elkaar om een nieuwe markt aan te spreken maar zullen ze de amazone ook ondersteunen in de sportieve uitdagingen. De aankondiging van hun eerste dressuurpaard volgt binnenkort. 

Team Fuchs benadrukt de strategische stap naar dressuur en de rol van Simone Pearce, die toch een vooraanstaand figuur is binnen deze tak van de sport. Het doel is niet alleen om de reeds bewezen kwaliteit van sport- en verkooppaarden voort te zetten, maar ook om Simone te ondersteunen bij het bereiken van nieuwe hoogten in haar carrière. Deze ambitie wordt gedeeld door Ilan Ferder, die in Wellington, Florida, gevestigd is en vol vertrouwen is in de mogelijkheden van dit project.

"We hebben het geluk Simone Pearce te hebben, een van de beste dressuurruiters ter wereld, die het volledige potentieel van paarden kan benutten", klinkt het bij Team Fuchs.

Simone Pearce beschouwt deze samenwerking als een kans van onschatbare waarde. Ze benadrukt de steun van Martin Fuchs en zijn vastberadenheid om haar te helpen haar dromen waar te maken in de dressuurring. Haar opwinding over de nieuwe samenwerking is voelbaar en haar visie voor de toekomst van Team Fuchs in de dressuur is kristalhelder.

"Team Fuchs en Ilan Ferder gaan de dressuur in. Welkom aan de duistere kant", grapt de Australische amazone. "Het is zo'n unieke en opwindende samensmelting van twee werelden!(...) Ik kijk ernaar uit om te zien wat we samen naar de dressuurwereld kunnen brengen en ben benieuwd om het eerste dressuurpaard te introduceren dat we zojuist hebben verwelkomd in de stal!"

Met een gedeelde visie op excellentie en een passie voor prestaties, kijken alle betrokkenen reikhalzend uit naar de komende avonturen die Team Fuchs en Ilan Ferder zullen brengen naar de dressuurarena. Deze samenwerking belooft alvast heel wat sportieve successen. 




Bron: Team Fuchs / Simone Pearce