Yoni van Santvoort laat Wilhelmus klinken in Lier

Yoni van Santvoort laat Wilhelmus klinken in Lier

Deze ochtend kwamen de internationale  combinaties vroeg aan de start in het Azelhof in Lier. De Nederlandse Yoni van Santvoort hield Dimme D'Haese van de eindzege in de 1.35m rubriek. In de 1.30m rubriek verzekerde Suzanne Bens de beste Nederlandse notering.

In de 1.35m CSI2* hield de Nederlandse Yoni Van Santvoort de concurrentie achter zich met de 9-jarige Ileva S (Andiamo). Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde verschil van elkaar. Voor eigen publiek volgde Dimme D'Haese met de 11-jarige SF-merrie, Baccarat Du Tertre (Putch des Isles). Op de derde trede van het podium plaatste Sven Joseph Hadley zich met Fabuleu vd Watertoren (Mister Blue). 

Net buiten de top drie plaatste Jennifer Munsterhuis zich foutloos met Hurricane M (Verdi TN). Het paar strandde uiteindelijk op de achtste plek.

Suzanne Bens schittert in de 1.30m

Er bleek geen houden aan de lokale amazone, Lauranne Spits. Samen met de 13-jarige BWP-merrie, Javanna van de Torredreef (Wandor vd Mispelaere) bleef ze ongeveer één seconde voor op de Duitse springruiter, Benjamin Wulschner met onder het zadel Quidditsch 2 (Quintender 2).  De Nederlandse amazone, Suzanne Bens vervolledigde de top drie met de 10-jarige Guidam Sohn-merrie, Hint.

Alle resultaten