Wout-Jan van de Schans houdt goede vorm aan in Budapest

Wout-Jan van de Schans houdt goede vorm aan in Budapest

Tijdens de CSI3* 1.45m rubriek in Budapest deze namiddag zette Wout-Jan van der Schans zijn goede vorm van gisteren verder. Op de rug van de 12-jarige KWPN hengst, For the Moment (Mr. Blue) sprong hij net buiten de top drie.

De winst in deze proef ging naar de Zwitser Romain Duguet op Hunger Games du Champ du Bois (Elvis ter Putte). Zij eindigden een kleine 2 seconden voor Katharina Rhomberh met Boa SB (Balou du Rouet) uit Oostenrijk, die gevolgd werd door landgenote Alessandra Reich en Oeli R (Denzel Vt Meulenhof) op drie.

Net buiten de top drie klasseerde Wout-Jan van der Schans zich sterk als vierde op de rug van For the Moment. Vince Jarmy uit Hongarije plaatste zich als vijfde met Chinoubet PS (Chintan).

Uitslag CSIO3* - 1.45m

Bart Lips scoort voor Nederland in jonge paarden proef 

In de CSIYH1* voor 6- en 7-jarige paarden voorafgaand aan de 1.45m proef hield Bart Lips de Nederlandse eer hoog in het zadel van Lancaster W. De 6-jarige zoon van Glenfiddich VDL sprong hier naar een zesde plek. De winst in deze proef ging naar de Griek Angelos Touloupis en Kannandillo (Kannan), gevolgd door Aurelia Loser met Celine RBF Z (Cape Coral Rbf Z) op twee. Gabor Szabo Jr. sprong voor thuispubliek op Xixo Borgia (Big Star) naar brons.

Uitslag CSIYH1* - 6yo & 7yo