Winst voor Megan Laseur in Sentower Park

Winst voor Megan Laseur in Sentower Park

In Sentower Park werden deze ochtend alvast twee rubrieken gesprongen. Eentje daarvan was het 1m40 en daarin ging de overwinning naar de Nederlandse Megan Laseur. 

Zij reed It's A Walk In The Park (v. Numero Uno) foutloos naar de finish in 31,58 seconden. Millie Allen en Billie Jean SN (v. Cayado) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 31,67 seconden. Jesse Luther en Kruimel (v. Namelus R) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 33,28 seconden. 

Cecilie Tofte (Peppercorn) en Emil Hallundbaek (Ca Piave) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. Lars Kuster en Chambertino Z eindigden net buiten de top vijf op de zesde plaats.

1m30

Ook in het 1m30 kon Megan Laseur de Nederlandse eer hoog houden. Ze reed Junior Berlin van de Doornhoeve (v. Berlin) hier naar de vierde plek na een foutloze ronde in 65,41 seconden. 

De winst ging hier naar Maryk Sahney en Flyer B (v. Unaniem). Zij sprongen een foutloze ronde in 61,49 seconden. Megan Broadway (Hot Bluebird) en Joanne Mcglory (Calimera) vervolledigden de top drie.

Klik hier voor alle resultaten