Willem Greve kan Kars Bonhof niet inhalen in hoofdnummer Deurne

Willem Greve kan Kars Bonhof niet inhalen in hoofdnummer Deurne
Een spannende hoofdrubriek bij het Green Valley Estate daagde 47 combinaties uit over een 1.45m hoog parcours. In de barrage was het Kars Bonhof die aan het langste eind trok met Ivoor TN. 

De Nederlander had Ivoor TN (Eldorado vd Zeshoek, fokker: HBN Groote Wolthaar) onder het zadel en finishte in 31,11s. Willem Greve was als voorlaatste aan de beurt op de achtjarige Krya, een merrie van Grand Slam (fokker: Markhorst - V.D. Velde) en kwam zeventien honderdsten te laat om te winnen. Op de achtjarige BWP hengst Pessoa C (Cicero Z Van Paemel, fokker: Cria De Caballos De Deporte) kwam Marvin Jüngel op drie. 

Piet Raijmakers Jr en Van Schijndel's Olaya Z (Ogano Sitte) besloten op vier voor Bryan Balsiger en Psg Starlight (Zirocco Blue, fokker: Franz Wagner). Ook zij bleven foutloos. 

Eerder ging Sabrina van Rijswijk een volledig Nederlandse top zeven vooraf en greep de overwinning op de zevenjarige Mowgli van Polderzicht (Mosito van het Hellehof) in de 1.40m rubriek. Finn Boerekammp en Calindra 2 (Cornet Obolensky) zaten hen op de hielen maar besloten op twee. Bas Moerings werd derde met Jesther (Cardento).

Resultaten