Wesley ter Harmsel start met top vijf klassering in Junior GP kwalificatie van Lamprechthausen

Wesley ter Harmsel start met top vijf klassering in Junior GP kwalificatie van Lamprechthausen

In Lamprechthausen is de dag meteen stevig van start gegaan met Juniors Big Tour Grand Prix kwalificatie. De ruiters kregen een parcours over de hoogte van 1.35m voorgeschoteld die ze rechtstreeks tegen de tijd moesten afleggen. Onze landgenoot Wesley Ter Harmsel bewees meteen goed in vorm te zijn en verzekerde zich, met een vijfde plaats, een startplek in de GP later deze week. 

De winst was geheel voor de Britse Tabitha Kyle met Desterly (v. Tolan R.) die de snelste foutloze omloop neerzette van 62,68 seconden. Lou Puch en Vitalhorse Un Amour La Goula (v. Lando) volgden op twee met een tijd van 65,30 seconden. Linus Hanselmann en Walk For Me KZI CH (v. Cornet Obolensky) vervolledigde het podium in 66,15 seconden. 

Plaats vier was er voor Milena Petersen De Cima (Autamtlara). De Nederlandse driekleur schitterde op de vijfde plaats door Wesley Ter Harmsel (Geronimo). 

Tot slot waren er nog andere Nederlandse top tien klasseringen voor Quinten Ter Harmsel (Unicstar De Courcy) en Renee Hazeleger (Quint Vh Maarlo Z). 

Klik hier voor de resultaten.