Dennis van den Brink naar brons in 2* 1.35m ochtendrubriek van Deurne

Dennis van den Brink naar brons in 2* 1.35m ochtendrubriek van Deurne

Jan Vermeiren en Dimme D'Haese zijn alvast goed begonnen in Deurne met een eerste en tweede plaats in de 2* 1.35m ochtendrubriek. Met slechts 0,40 seconden verschil bleef Jan Vermeiren zijn landgenoot Dimme D'Haese voor in de tweede fase. Dennis van den Brink zorgde voor de Nederlandse verdediging op het podium en zorgde voor brons. 

Jan Vermeiren kon rekenen op Oakley Van Dorperheide (v. Elvis Ter Putte) om de winnende tijd van 34,58 seconden neer te zetten. Hiermee was hij Dimme D'Haese en Empress Eh Z (v. Emerald) net te snel af. Zij finishten tweede in 34,98 seconden. De top drie werd vervolledigd door de Nederlandse driekleur met Dennis van den Brink op drie. Hij kon rekenen op Aonia Domain (v. Mylord Carthago) om in 35,83 seconden de klok af te tikken. 

Eveliina Talvio (New Yorker) eindigde vierde en verwees hiermee Charles Berron (Casanova Of Picobello Z) naar de vijfde plaats. 

Tot slot waren er nog andere Nederlandse klasseringen voor Ki Emmen (Icloud) en Amber Fijen (Dali Van 'T Prinsenveld Z). 

Rosanne Janssen wint de 1* 1.20m rubriek 

In de CSI1* 1.20m proef bleef de winst in eigen land met Rosanne Janssen die op één eindigde. In het zadel van Carpe Diem K Z (v. Caleandro) reed ze over de meet in 64,60 seconden. Bo Op Den Brink en Air Breaker Z (v. A Big Boy) eindigde op twee in 66,10 seconden. Marek Maitala en Yax Vd Berghoeve (v. Jaguar Vd Berghoeve) vervolledigden de top drie in 67,71 seconden. 

Larissa Bijl (Kariva) en Kim Couwenberg (Jingle Bells AC) werden vierde en vijfde. 

Vervolgens waren er nog Nederlandse klasseringen voor Hilde Woudstra (Loekie-Douglas), Sammy-Jo Smit (Alaska) en Anique Selten (Kanjer HG). 

Klik hier voor de resultaten.