Alberto Zorzi neemt leiding wereldbeker klassement. Maikel Van der Vleuten en Jur Vrieling plaatsen zich voorin

Alberto Zorzi neemt leiding wereldbeker klassement. Maikel Van der Vleuten en Jur Vrieling plaatsen zich voorin
Gistermiddag sprong de Nederlandse springruiter, Maikel Van der Vleuten naar de overwinning tijdens de derde wereldbeker manche in Verona. Hierdoor plaatst Van der Vleuten zich op een voorlopige derde plaats in het wereldbeker klassement van de West-Europese Liga.

Alberto Zorzi haalde de tweede plaats in Verona. Ook tijdens de Wereldbeker opening in Oslo wist hij zich te klasseren. De Italiaanse springruiter stoot nu Kevin Staut van de troon met één punt voorsprong.

Daniel Deusser zakt naar de vierde plaats en deelt die met Van der Vleuten's landgenoot, Jur Vrieling. Vrieling haalde zijn punten na de overwinning in Helsinki, terwijl Deusser zijn punten totaal scoorde na de winst in Oslo.

Pieter Devos haalde gisteren nog het podium en dat zorgt ervoor dat hij zich binnen de top tien van het wereldbeker klassement plaatst. Samen met Edwina Tops Alexander en Marlon Modolo Zanotelli deelt Devos de achtste plaats. Allen verzamelden ze 15 punten. Edwina na een derde plaats in Oslo, Zanotelli haalde de derde plaats in Helsinki en Devos in Verona.

Klik hier voor de tussenstand