Vilamoura: Leon, Mans en Mel Thijssen in de top tien in het 1.40m

Vilamoura: Leon, Mans en Mel Thijssen in de top tien in het 1.40m

In Vilamoura werd zonet het 1.40m en het 1.30m verreden. Het 1.40m werd gewonnen door Laura Renwick, het 1.30m door Noa Verel. 

Renwick zette met Dublin V (v. Vigaro) een nulronde neer in 53,24 seconden en won daarmee de proef. Haar landgenoot Jackson Reed deed hetzelfde met Muna vd Bisschop maar heeft er een halve seconde langer over gedaan, en werd dus tweede. Onze landgenoot Leon Thijssen pakte brons met Zeppe Blue (v. VDL Zirocco Blue) en 55,58 seconden. 

Mans Thijssen staat met Grand Blanc de Villa d'Arto (v. Otangelo) op vier. Tenslotte vervolledigt Marc Bettinger met Casalini (v. Casall) de top vijf. 

Mel Thijssen en Isaac (v. Eurocommerce Napels) worden zevende.

In het 1.30m was het dus Noa Verel die de proef pakte, met Urbane de Ribaudiere (l'Arc de Triomphe) en een tijd van 57,83 seconden. Rodrigo Giesteira Almeide uit Portugal wordt tweede met Farah (Arezzo VDL) en 58,62 seconden. Marta Hughes-Bravo vervolledigt met Miss Belgium 111 (v. Der Senaat 111) en een tijd van 59,17 seconden het podium. 

Tenslotte zijn het Laura Renwick met Claretina (v. Clarimo) en Mathieu Bourdon met Dearling du Tertre (v. Jarnac) die we terugvinden op vier en vijf.

Niels Kersten weet nog een top tien plaats te verzilveren voor Nederland. Met Call Me Baby Blue (v. Chacco Blue) wordt hij zevende. 


Klik hier voor de resultaten.