Tweede overwinning op rij voor Lucille Billet in Lier

Tweede overwinning op rij voor Lucille Billet in Lier

Lucille Billet zet haar goede vorm van gisteren verder en won ook vandaag de rubriek voor vijf- en zesjarige paarden in het Azelhof te Lier. Daarvoor kon ze wederom rekenen op Habibi BS (v. Ibrahim BS). 

Net als gisteren kon het duo Billet - Habibi BS (v. Ibrahim BS) voor de beste tijd zorgen in de jonge paardencompetitie van Lier. Het duo trad als één van de laatste combinaties aan, met toen nog Peter Boelens bovenaan met de vijfjarige Sandor van 't Hellewater (v. Stakkato). Hun tijd van 65,29 seconden werd verbeterd naar 63,89 seconden door Billet, die hen naar het zilver verwees. Rania Dindane vond net als gisteren het podium en werd derde op Le Line Z (v. Luigi d'Eclipse).

Habibi BS (v. Ibrahim BS) was niet het enigste paard dat z'n beste beentje voorzette voor Billet, ook Stargazing (v. Ibrahim BS) zorgde voor een foutloze ronde en een twaalfde plaats. 

Boelens volgde ook nog eens op plaats vier met de zesjarige Ronja van 't Hellewater (v. Emerald van 't Ruytershof) van dezelfde fokkers. Dindane en Boelens hadden een onderonsje in de top vijf want ook Dindane volgde kort haarzelf op en nam met Pomerol van de Eekhoek (v. Pablo) de vijfde plaats voor haar rekening.

Bij de achtjarige paarden zorgde Michael Greeve voor het beste Nederlandse resultaat en werd er op de rug van Kingsten (v. F One USA) vierde. Greeve besloot ook de top tien in het zadel van Dorothy (v. Diarado's Boy). Terug wat hoger kwam Kim Jacobs op zes met Charm du Buisson Z (v. Cicero Z Van Paemel), Daan Van Geel zagen we terug op plaats acht met Kedgwick (v. Bamako de Muze). 

Jeffrey Schmitz werd op Darling Boy Hero Z (v. Diamant de Semilly) zesde bij de zevenjarige paarden. Vincent Dings had ook hier een plaats in de top tien en werd op L'Amour HDH achtste. 

Bekijk de volledige uitslag hier